L’Entesa per Sabadell lamenta la negativa dels germans Bustos a respondre les preguntes de l’acusació popular

140224 GM 2

Reitera l’exigència de dimissió de Paco Bustos

L’Entesa per Sabadell lamenta la negativa dels germans Bustos a respondre les preguntes de l’acusació popular exercida per Sabadell Lliure de Corrupció amb la col·laboració de l’Associació Lliure d’Advocats – ALLAC. Tant l’exalcalde Manuel Bustos com l’encara regidor Paco Bustos es van asseure al banc dels acusats els passats dimecres i dijous per declarar en el primer judici del Cas Mercuri, que té lloc al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

140224 GM 2L’Entesa considera que amb aquesta actitud covarda, Manuel Bustos i Paco Bustos, que estan acusats de tràfic d’influències, menyspreuen la ciutadania que ha volgut exercir el dret a l’acusació popular. Els acusats demostren així la manca de voluntat de clarificar els fets, sinó únicament traçar una estratègia exculpatòria.

D’altra banda, l’Entesa per Sabadell reitera un cop més l’exigència de dimissió de Paco Bustos, que continua mantenint l’acta de regidor malgrat ostentar la condició d’encausat des del mes d’octubre i fins i tot havent començat el judici, contravenint el codi ètic del PSC i les mocions aprovades pel Ple Municipal.

Cal recordar que han passat més de dos anys des de l’esclat del Cas Mercuri i que en tot aquest temps el PSC no ha fet cap gest per exigir la renúncia de Paco Bustos i la de la resta d’imputats, alhora que l’alcalde Juan Carlos Sánchez ha incomplert flagrantment els acords del Ple municipal.