Les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen un any més la bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici

140629 Bicicletada CAV

La cita serà diumenge 29 de juny amb arribada al Parc Joan Oliver del Badia del Vallès

Per setè any consecutiu les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen una bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D’aquesta manera, el proper diumenge 29 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès i fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport.

140629 Bicicletada CAVEnguany el punt d’arribada de la bicicletada serà el Parc Joan Oliver de Badia del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un obsequi de record. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental. Aquest any, a més, la bicicletada se suma als actes de celebració del 20è aniversari de l’Alternativa d’Esquerres de Badia fent l’acte final en aquest municipi.

Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d’horaris seran els següents:

· Castellar del Vallès– 9:30h. Plaça Major
· Santa Perpètua de la Mogoda – 9:30h. Plaça de la Vila
· Rubí – 10:00h.Parc de Ca n’Oriol (Era)
· Ripollet – 10:00h. Parc del Riu Ripoll
· Sabadell – 10:15h. Plaça de Doctor Robert
· Cerdanyola del Vallès – 10:30h. Plaça Abat Oliba
· Badia del Vallès – 10:30h. Plaça de la Sardana
· Barberà del Vallès – 10:30h. Plaça de la Vila
· Final circuit urbà i esmorzar a Badia del Vallès, Parc Joan Oliver.

La bicicletada es una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Esteu tots convidats a participar per tal de fer visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal d’aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.