L’Entesa per Sabadell considera que els canvis del govern municipal responen únicament als interessos del PSC

140224 GM 2

S’han distribuït les responsabilitats en funció de l’afinitat respecte el candidat Josep Ayuso i per preservar aquest fins les municipals

Una vegada més la remodelació del govern municipal, amb el nou cartipàs presentat per l’actual alcalde, respon únicament als interessos de partit, el PSC, i no als de la ciutat, per molt que des del govern siguin anunciats per situar els temes econòmics i els projectes per donar resposta a l’atur com a màximes prioritats.

140224 GM 2L’Entesa per Sabadell veu al darrera d’aquests l’interès partidista d’adjudicar determinats temes a persones afins al candidat guanyador de les primàries, Josep Ayuso. Un clar exemple és el cas de la regidora Anna Carrasco que assumeix Gent Gran, un programa amb poca gestió però que permet una política populista de captació de vots. L’altre és el de Promoció Econòmica que l’assumeix Lluís Monge, un altre regidor que, com la regidora Anna Carrasco, va donar ple suport a Josep Ayuso.

Pel contrari, el fet que la cartera d’Urbanisme, que ostentava Josep Ayuso, passi ara a mans de Ramon Burguès cal interpretar-lo com una manera de preservar el candidat a l’alcaldia per part del PSC de les crítiques a la seva nefasta gestió al capdavant d’urbanisme, atès que, durant l’any just en què n’ha estat al capdavant ha mostrat una absoluta incapacitat per gestionar la matèria. Ayuso es troba en el punt de mira de les greus il·legalitats tolerades a Ca n’Alzina i ha estat blanc de les crítiques dels veïns i veïnes de Gràcia i Can Feu pel fet d’haver-se girat d’esquena al compromís municipal de soterrar els FGC en aquesta zona en lloc de liderar-lo.

Aquests canvis a la recta final del mandat no pretenen endegar cap tipus de projecte a favor de la ciutat, per la senzilla raó que el PSC, tal i com ha vingut demostrant, no té cap projecte per la ciutat. En canvi, però, el partit governant s’atreveix amb tot el cinisme a dir que pretén lluitar contra l’atur, tot just un mes després d’haver enviat al carrer 7 treballadores i treballadors de Vimusa per no haver estat capaç de trobar noves activitats per mantenir els llocs de treball i la viabilitat d’aquesta empresa municipal.

Més enllà de no tenir cap credibilitat, els canvis recorden les formes de fer de l’exalcalde Bustos posant per davant els interessos del partit per sobre de la ciutat, i posen així en evidència el nul pes que l’alcalde Joan Carles Sánchez té dins de l’aparell polític del PSC i en el destí de la ciutat.