Sobre la Comissió de seguiment dels FGC

Sr. Alcalde,

Com vostè sap, el passat 27 de gener vam sol·licitar la convocatòria de la Comissió de seguiment de ciutat de les obres de perllongament dels FGC.
Aquesta comissió no es reuneix des del mes de juliol, tot i que en aquests mesos hi ha hagut prou motius per convocar-la: canvis en el calendari, situació actual del finançament, viabilitat del soterrament fins Can Feu o la greu afectació sobre la mobilitat a causa del tall de la Rambla Iberia que durarà ni més ni menys que dos anys.

Totes aquestes i altres qüestions s’haurien d’informar de manera regular i amb antelació, aquesta era precisament la funció de les comissions de seguiment, el diàleg “constant” entre els afectats i els promotors de l’obra.
Aquest diàleg no existeix i tampoc no han accedit a la nostra petició del passat mes de setembre de convocar una reunió tècnica per conèixer en detall determinats aspectes tècnics de l’obra.

Malgrat es van convocar dues de les comissions de zona, li traslladem aquest prec per reiterar la nostra petició, no atesa, per tal que, d’acord amb la Generalitat, convoquin la comissió de seguiment de manera urgent.
D’altra banda, també li fem un altre prec per tal que es reuneixi amb la Plataforma Soterrament Ara, que s’havia de reunir amb el Sr. Ayuso el dia 10 de febrer, però la reunió vostès la van anul·lar poca estona abans sense que el tinent d’alcalde s’hagi dignat a convocar-los novament fins aquesta mateixa tarda. Un menyspreu intolerable com han denunciat els veïns.