L’Entesa per Sabadell repta al PSC a demostrar les seves falses acusacions

130111 GM 3

El PSC atribueix als altres la seva manera de fer: manipuladora i mancada d'ètica

La deriva del PSC envers el descrèdit més absolut sembla que no té aturador. Enlloc de resoldre els greus problemes interns que pateix i fer net del nombrós grup de persones imputades que militen a les seves files per intentar assolir uns mínims de credibilitat, es dedica a difamar altres formacions amb falses acusacions.

130111 GM 3En aquesta ocasió acusa l’Entesa per Sabadell d’estar exercint pressions a diverses entitats de la ciutat perquè es posicionin contra l’alcalde, Manuel Bustos, i l’equip de govern, posant de relleu que la paranoia política, la manipulació i la manca d’ètica són els únics recursos que li queden al PSC per fer política.

L’Entesa per Sabadell mai no ha exercit cap tipus de pressió a les entitats i és del tot contrastable el respecte que exerceix pel moviment associatiu i per la seva independència envers les organitzacions polítiques.

No deixa de ser sorprenent que sigui precisament el PSC qui acusi a altres organitzacions de fer el què aquest partit ha fet de manera exclusiva i continuada des de què van accedir a l’alcaldia. És sobradament coneguda la utilització de les entitats que el PSC ha intentat fer en benefici propi en la campanya a favor del Zoo, en la crisi de govern del 2005, en el “pacte d’infraestructures”, o en les recents sessions que l’alcalde ha organitzat per vendre la seva innocència en el cas Mercuri, per posar alguns exemples.

L’Entesa per Sabadell lamenta que el PSC hagi de recórrer a aquesta antiga pràctica de difama que alguna cosa queda per desviar l’atenció sobre la manca de credibilitat i de confiança per la que travessa i sobre la responsabilitat que recau sobre ells per la greu situació en què es troba la ciutat.

L’Entesa per Sabadell repta al PSC a demostrar quines pressions i a quines entitats ha pressionat suposadament l’Entesa i a retirar públicament aquesta falsa acusació.

Finalment, l’Entesa per Sabadell seguirà escoltant i donant suport a les entitats de la ciutat, com ha fet fins ara, conscients de la nostra responsabilitat en els reptes que cal afrontar de manera urgent pel futur de Sabadell.