L’Entesa per Sabadell recorda als responsables del Rebost Solidari que la compra de menjar està garantida

130111 GM 2

El pressupost prorrogat contempla aquesta i moltes altres despeses ordinàries de l’Ajuntament

A rel de les declaracions el passat dissabte al Diari de Sabadell de la presidenta del Rebost Solidari, Sra. Pepi Rodríguez, en les que afirmava que mentre no s’aprovi el pressupost municipal no poden adquirir els seus productes, l’Entesa per Sabadell vol recordar que la compra de menjar, com altres despeses ordinàries de l’Ajuntament, estan garantides amb la pròrroga del pressupost.

130111 GM 2La portaveu del Grup municipal de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, ha adreçat una carta a la sra. Rodríguez per tranquil·litzar-la en aquest sentit i demanar-li que no difongui informacions incorrectes que poden crear un estat d’alerta del tot injustificat entre la ciutadania, especialment entre les persones que han de recórrer a les prestacions d’emergència.

L’Entesa per Sabadell confia que aquestes declaracions siguin producte del desconeixement de la gestió municipal i no responguin a una intencionalitat partidista, a l’hora que lamenta les paraules de la sra. Rodríguez menystenint la greu situació política a la ciutat, provocada per la imputació de l’alcalde i de part del govern municipal de presumptes delictes de corrupció urbanística.