L’Entesa per Sabadell celebra que el govern municipal es comprometi a incorporar millores en el projecte del Passeig abans d’adjudicar les obres

120608 GM 1

L’Entesa per Sabadell ha acollit amb satisfacció l’anunci del regidor d’Urbanisme, Sr. Joan Manau, de donar més temps per a debatre sobre el projecte del Passeig abans d’adjudicar les obres de la Fase 1, que correspon al Passeig Manresa.

120608 GM 1Aquest anunci s’ha produït a rel de la petició que el conjunt de l’oposició va traslladar a l’alcalde la setmana passada per tal que es donés a conèixer de manera transparent quines aportacions s’incorporarien al projecte amb posterioritat a la seva aprovació, alhora que es demanava que no s’adjudiqués l’obra fins que no es conegués el projecte definitiu i que les següents fases d’urbanització del Passeig s’abordin amb prou temps per fer un debat serè.

L’Entesa per Sabadell sempre ha defensat que el projecte presentat al juny no estava a l’alçada del que mereix un dels espais més emblemàtics de la ciutat i així ho va manifestar també a través de la presentació d’al·legacions per millorar la proposta del govern, les quals van ser íntegrament desestimades pel govern municipal sense més.

Entre altres esmenes, l’Entesa proposava que es conegués el conjunt del projecte abans d’actuar en la fase 1, estudiar la mobilitat d’aquest eix i situar a la plaça de l’Àngel una zona d’estada arbrada, traslladant a un indret més protegit la zona de jocs.

Ara s’obre la porta per enriquir i millorar el projecte i l’Entesa per Sabadell està disposada a participar-hi plenament i a defensar que s’incorporin elements que retornin la dignitat al Passeig, tant pel que fa al Passeig Manresa, que s’executarà en els propers mesos, com pel Passeig de la Plaça Major, que estarà molt condicionat pel que es decideixi per a la primera fase.