L’Entesa per Sabadell rebutja enèrgicament els acomiadaments de personal municipal i alerta sobre les repercussions en els serveis

120302-GM-1

Davant de l’acomiadament de 22 treballadors i treballadores municipals, funcionaris interins, l’Entesa per Sabadell manifesta el rebuig absolut a aquesta mesura presa pel govern de Manuel Bustos i comunicada als afectats abans de portar a ple la modificació de plantilla.

120302-GM-1L’Entesa per Sabadell lamenta que, davant de la greu situació d’atur que viu la ciutat, el govern del PSC opti per enviar més gent al carrer, sabent que algunes d’aquestes persones difícilment trobaran feina.

Considerem inacceptable que, abans de condemnar persones a l’atur, el govern no prengui altres mesures, com ara la reducció dràstica de les retribucions dels càrrecs polítics, l’eliminació dels 9 càrrecs de confiança del PSC, l’eliminació de privilegis i despeses supèrflues dels càrrecs polítics, etc., en comptes de carregar els efectes de la situació econòmica sobre el sector més feble de l’administració, amb l’escarni que suposa reduir únicament el 4% del sou dels polítics i eliminar tres eventuals.

L’Entesa per Sabadell alerta de les repercussions que tindrà aquesta nova retallada sobre la qualitat dels serveis públics i denuncia que continua l’opacitat del govern municipal que fins avui no ha volgut facilitar als grups municipals la relació de serveis afectats.

L’Entesa per Sabadell tem que els acomiadaments no acabaran aquí, un cop s’ha evidenciat que l’alcalde vol fer pagar a la plantilla municipal i a la ciutat les conseqüències la mala gestió econòmica dels diferents governs que ha encapçalat i de les retallades de les altres administracions. Així s’ha fet evident també en l’increment de taxes municipals o l’abusiva pujada del 14% de l’IBI per complir el Pla d’ajust que permet obtenir un crèdit per pagar factures, pel qual la ciutat pagarà un alt preu en els propers deu anys.