L’Entesa per Sabadell reparteix un full informatiu denunciant que l’escala mecànica de l’estació Renfe Centre no funciona des de fa 8 mesos

120124 Escala Renfe 3

Bona acollida per part dels usuaris que manifesten la seva indignació

Membres de l’Entesa per Sabadell han repartit, a l’estació de Renfe Centre, un full informatiu denunciant que l’escala mecànica d’aquesta estació que comunica l’andana direcció Barcelona amb el vestíbul no funciona des de fa 8 mesos.

120124 Escala Renfe 3En el full informatiu s’exposen les gestions que ha fet l’Entesa, el menyspreu de l’administració i el poc interès dels responsables polítics per solucionar els greus problemes que aquesta situació genera als usuaris, molts dels quals tenen dificultats de mobilitat o porten cotxets de criatures o maletes de viatge.

Aquest full informatiu ha rebut una molt bona acollida per part dels usuaris i usuàries d’aquesta estació que mostraven també la seva indignació pels mesos que porten patint aquesta situació intolerable.

L’Entesa per Sabadell continuarà denunciant aquesta greu situació, que afecta a molts ciutadans i ciutadanes, i als seus responsables que actuen amb absoluta negligència tot i tenir-ne coneixement. Al mateix temps, continuarem reclamant la seva immediata solució als organismes que tenen la responsabilitat del manteniment d’aquestes instal·lacions i l’adequació de l’estació per tal de permetre la correcta accessibilitat a tots els usuaris.