L’Entesa per Sabadell celebra que la mobilització de la ciutat impedeixi la celebració del concert neofeixista previst per demà

L’Entesa per Sabadell considera molt positiu que la mobilització de la ciutat davant de l’anunci de celebració d’un concert organitzat per grups neofeixistes hagi aconseguit impedir aquest acte.

Ahir al matí l’Entesa per Sabadell va participar en la roda de premsa que van convocar 16 entitats i organitzacions polítiques per denunciar aquest acte d’apologia del feixisme i per anunciar la convocatòria d’una manifestació antifeixista el proper dimecres a les 4 de la tarda a l’Ajuntament.

D’altra banda, l’Entesa considera oportunes les actuacions empreses pel govern municipal per intentar evitar el concert i confia que l’alcalde Manuel Bustos també es mobilitzi en cas que finalment el concert es produís en alguna altra sala de la ciutat.

Amb aquestes reaccions de la societat civil i del propi consistori, Sabadell ha enviat a les organitzacions neofeixistes el missatge de què serem bel·ligerants amb les seves activitats i amb la seva presència a la ciutat i a la comarca.