L’Entesa per Sabadell no accepta cap retallada en la sanitat pública. Vol conèixer els efectes que tindran en l’Hospital Parc Taulí

El Grup Municipal d’Entesa per Sabadell veu amb preocupació l’anunci de la Generalitat de Catalunya sobre les retallades del sector públic, que tindran repercussions molt negatius especialment sobre l’ensenyament i la sanitat pública.

Davant la incertesa sobre els efectes que aquesta política tindrà cap els usuaris i els professionals del Parc Taulí, l’Entesa per Sabadell ha sol·licitat una entrevista amb el Sr. Juan Antonio Gallego, Director General de la Corporació Parc Taulí, per tenir tota la informació sobre les mesures i els efectes d’aquesta retallada pressupostària.

L’Entesa per Sabadell considera que és inadmissible que l’actual situació de crisi es vulgui resoldre a base de retallades socials que afecten pilars fonamentals de l’estat del benestar com són la sanitat o l’educació.

L’Entesa per Sabadell, d’acord amb el seu compromís de treballar a favor de la qualitat de la sanitat pública, ha defensat en els darrers anys iniciatives a favor de la millora dels serveis de la zona sanitària de Sabadell. En aquest sentit, el passat 1 de març va impulsar una moció, que va ser aprovada, que reclamava a la Generalitat de Catalunya la construcció immediata de l’Hospital Ernest Lluch i sol·licitava a la Conselleria de Salut l’augment del nombre de derivacions i intervencions a altres centres sanitaris per tal de reduir les llistes d’espera i afavorir la descongestió de l’Hospital de Sabadell.