L’Entesa per Sabadell ha demanat explicacions a l’alcalde per uns incidents a la Concòrdia

El passat dissabte 26 de març varen produir-se uns incidents a la gasolinera de l’Avinguda de la Concòrdia de la nostra ciutat entre diverses persones d’origen sud-americà i diversos agents de la Policia Municipal uniformats i de paisà, amb el resultat de varis lesionats i quatre persones detingudes.

L’Entesa per Sabadell es va interessar per aquests greus incidents poques hores després d’haver transcorregut, obtenint unes versions per part dels responsables de la Policia Municipal i per part dels afectats del tot contradictòries, però amb uns resultats absolutament desproporcionats en relació als incidents inicials.

Per aquest motiu L’Entesa per Sabadell s’ha adreçat a l’alcalde Manuel Bustos perquè faciliti tota la informació que justifiqui l’actuació policial i el resultat de la mateixa.