L’Entesa per Sabadell demana a l’alcalde Manuel Bustos que no confongui l’opinió pública anunciant rebaixes dels preus dels habitatges públics sense cap base

Fa pocs dies l’alcalde Manuel Bustos ha anunciat pel seu compte i risc la rebaixa del 10% del preu de lloguer dels habitatges públics, com si aquest desig fos una realitat.

Els preus dels habitatges no els fixa l’alcalde sinó el Consell d’administració de l’empresa municipal Vimusa, en el que hi ha representats tots els grups municipals de l’Ajuntament, i és l’òrgan que aprova les decisions de l’empresa.

Aquesta proposta no s’ha plantejat ni tractat en cap moment en el si del Consell d’administració de Vimusa i qualsevol modificació dels preus de lloguer o de venda haurà d’anar avalada pel corresponent estudi econòmic per determinar la seva viabilitat.

En aquest sentit, des de l’Entesa per Sabadell demanem a l’alcalde Manuel Bustos, una vegada més, que no faci populisme anunciant mesures inexistents o difícils de portar a la pràctica, i menys quan es tracta d’un tema que no depèn de la seva voluntat sinó de la viabilitat econòmica de l’empresa municipal Vimusa.

L’alcalde, que es troba en campanya electoral permanent, pretén gestionar la ciutat com si fos seva, fent i desfent a caprici seu i al marge dels òrgans de decisió.

Des de l’Entesa per Sabadell demanem a l’alcalde que deixi de confondre l’opinió pública amb l’anunci als mitjans de comunicació de propostes tretes de la màniga i que per contra les plantegi en els òrgans corresponents.

L’Entesa per Sabadell sempre ha defensat que els preus dels habitatges públics siguin el màxim d’ajustat possible i en conseqüència està oberta a revisar els actuals preus a partir d’un estudi econòmic que avali aquesta possibilitat.