L’Entesa per Sabadell exigeix responsabilitats a la tinenta d’alcalde Montserrat Capdevila per la seva intromissió en l’assemblea de l’AV Creu de Barberà i demana una explicació creïble a l’alcalde

Dissabte passat la tinenta d’alcalde Montserrat Capdevila es va presentar en l’assemblea anual de l’AV. de la Creu de Barberà i va intentar entrar-hi, sense ser sòcia de l’entitat ni haver-hi estat convidada, amb l’ús indegut de quatre membres de la Policia municipal. Un intent que ha estat denunciat per aquesta entitat que l’ha qualificat d’abús de poder.

L’Entesa per Sabadell considera molt greus aquests fets, resultat de la prepotència de l’equip de govern a mans del Partit Socialista, que actua com si la ciutat fos seva. Es tracta d’una mostra més d’intervencionisme, com els que s’han produït anteriorment en altres entitats veïnals o amb casos tan recents com el de la Revista Quadern, en què l’equip redactor va dimitir com a conseqüència de la imposició d’una entrevista a l’alcalde. Aquesta actitud del PSC implica un atac a la democràcia, a la pluralitat i a la participació ciutadana.

L’Entesa per Sabadell exigeix responsabilitats a la Sra. Capdevila per la seva actitud irresponsable i prepotent, impròpia d’un càrrec electe, i demana a l’alcalde, Sr. Manuel Bustos, una explicació pública per la intromissió de la tinenta d’alcalde en l’assemblea d’una entitat sobirana. D’altra banda, no descarta demanar la dimissió de la tinenta d’alcalde si no s’assumeixen les corresponents responsabilitats.

Aquest lamentable episodi posa de manifest les formes del govern del PSC, que no és capaç d’admetre que una entitat pugui desenvolupar la seva activitat ordinària sense la continua tutela i l’intervencionisme del govern municipal. Unes formes que posen de manifest el seu nerviosisme per la pèrdua de control de les entitats a les portes de les eleccions municipals.