L’assemblea de l’Entesa per Sabadell decideix defensar la seva forma de fer política a les properes eleccions municipals

LLB_0083p

L’Assemblea de l’Entesa per Sabadell, un cop constatat que no és possible bastir una candidatura conjunta amb les organitzacions a l’esquerra del PSC, ha decidit per àmplia majoria concórrer a les eleccions en solitari per defensar el projecte propi de l’Entesa, sustentat en una altra manera de fer política.

LLB_0083pL’Entesa per Sabadell va convocar el dissabte 23 d’octubre una assemblea amb la finalitat de donar compte de les gestions fetes per tal de conformar una candidatura àmplia d’esquerres i decidir l’estratègia electoral a set mesos vista de les eleccions municipals.

L’assemblea va començar amb l’exposició el màxim de detallada de les passes que s’havien fet des del Secretariat per complir el mandat de l’assemblea del mes de maig, és a dir, explorar les possibilitats d’una candidatura àmplia, i es va explicar que aquesta no ha estat possible perquè les altres organitzacions la descarten plenament.

LLB_0107pAl llarg d’aquests dotze anys l’Entesa ha consolidat el seu projecte, com un referent d’una altra manera d’entendre i de fer política, molt diferent a les estructures dels partits tradicionals, basat en l’honestedat, la transparència i el compromís amb la ciutat, expressat en un codi ètic signat per totes les persones que formen part de les seves llistes electorals.

L’Entesa defensa un altre model de ciutat i de gestionar els afers públics, i treballa fonamentalment a favor de la cohesió social, de la defensa dels serveis públics i el respecte pel territori i el medi ambient. Un projecte que s’emmarca en les Candidatures Alternatives del Vallès, on conjuntament defensen una altra manera de fer política per la nostra comarca.

[Fotografies de Lluís Brunet]