L’Entesa per Sabadell demana a l’alcalde explicacions pel veto de Ràdio Sabadell a Roc Casagran i Antoni Dalmases

L’Entesa per Sabadell ha tingut coneixement que els escriptors Roc Casagran i Antoni Dalmases han estat vetats per la direcció de Ràdio Sabadell, després d’haver acceptat col·laborar en un programa diari al migdia, una col·laboració que els havia plantejat el conductor de l’esmentat programa .

L’Entesa per Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde demanant una explicació d’aquests fets, que considerem molt greus, ja que atempten contra el principi bàsic d’un mitjà públic com és Ràdio Sabadell: la pluralitat, i trenquen el principi de ser una ràdio de tots i per a tots els sabadellencs i sabadellenques.

Defensem un model de ràdio pública plural, amb una gestió transparent i al servei del conjunt de la ciutadania.