L’Entesa per Sabadell dóna ple suport a la vaga dels treballadors i treballadores del sector públic

L’Entesa per Sabadell dóna suport a la vaga dels treballadors i treballadores del sector públic, que ha estat convocada per diferents sindicats pel 8 de juny en resposta a les mesures del govern Zapatero que incorporen retallades socials i dels sous dels funcionaris.

L’Entesa considera molt greu que el govern de l’Estat hagi adoptat unilateralment i per decret tot un paquet de mesures injustes que perjudicaran els sectors socials més febles i repercutiran en la qualitat dels serveis públics, sense que serveixin per resoldre la crisi econòmica. Una imposició com aquesta requereix una resposta des de l’activisme sindical, polític i social, per mostrar clarament l’oposició a què la crisi la paguin els més dèbils, mentre que qui ha provocat la situació de crisi, les grans fortunes i els especuladors, queden impunes.

D’altra banda, lamentem que el govern de la Generalitat hagi anunciat també l’aplicació de mesures restrictives en la contractació de professionals de l’educació i la sanitat, dos sectors que considerem essencials per mantenir els nivells de formació i de benestar de la nostra societat.