L’Entesa per Sabadell dóna ple suport a la consulta popular del 30M i anima als sabadellencs i sabadellenques a participar

L’Entesa per Sabadell defensa la participació de la ciutadana en aquells temes que afecten a la vida col·lectiva com un dels elements fonamentals del sistema democràtic. En aquest mateix sentit considera el dret de la ciutadania a poder expressar la seva opinió com un exercici democràtic que cal estimular i impulsar.

Per aquest motiu l’Entesa ha participat des del primer moment en el moviment a favor del Dret a decidir i dóna ple suport a la consulta popular que la Plataforma per a l’Autodeterminació de Sabadell – PAS ha organitzat pel proper dia 30 de maig.

En aquesta línia, l’Entesa també s’ha implicat activament en la PAS, hi col·labora econòmicament, aporta voluntaris i, a més, va impulsar -juntament amb ERC- una moció en el ple municipal del mes de maig a favor de la consulta del 30M, que va obtenir el suport de tots els grups municipals llevat el del PP que va votar en contra.

Considerem que la consulta del 30M, tot i el seu caràcter simbòlic, és un pas important a favor de la democràcia i de la participació ciutadana i de normalitzar el dret a poder manifestar la nostra opinió sobre aquells temes que ens afecten com a ciutadans i com a poble.

Per tots aquests motius, animem a tots els sabadellencs i sabadellenques a participar en la consulta anant a votar el proper diumenge dia 30.

TAN SI COM NO, VOTA