L’Entesa per Sabadell reclama a l’alcalde que, d’una vegada per totes, posi mitjans per evitar el mal ús dels carrers de vianants del centre històric

100224PlaçaPiPi

L’Entesa per Sabadell reitera un cop més la seva preocupació pel fet que els carrers de vianants del centre de la ciutat cada cop són menys per als vianants i més per als cotxes, amb el perill que aquesta convivència pot comportar. Diverses voreres i zones de vianants estan permanentment ocupades pels vehicles amb total impunitat fora de l’horari de càrrega i descàrrega, tal i com ha vingut denunciant l’Entesa en els darrers anys davant de la passivitat del govern municipal.

100224PlaçaPiPiLa setmana passada l’Entesa va adreçar novament un escrit a l’alcalde motivat pel fet que, després de la remodelació de la Plaça del Pi-Pi, aquesta havia d’esdevenir un nou espai de prioritat per als vianants, amb accés únicament als guals o bé per a càrrega i descàrrega en horari restringit. Tanmateix, però, el tram del carrer de Gràcia entre el carrer Calderon i el carrer Escola Industrial està permanentment ocupat per vehicles estacionats que compliquen l’accés dels que sí que tenen dret de pas i, sobretot, alteren la lliure circulació de vianants.

Amb aquesta situació la ciutat enlloc de guanyar un nou espai l’ha perdut.

L’Entesa reclama a l’alcalde un major interès per l’ús que es fa dels carrers, especialment pels del centre històric, que s’incrementin les mesures de control sobre aquest espai de manera continuada, per evitar l’estacionament injustificat i vetllar pels drets dels vianants i la qualitat de l’espai urbà.