L’Entesa per Sabadell dóna suport a la manifestació contra l’atur, la precarietat i l’exclusió social

Demà dissabte 10 d’abril, la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) ha convocat una manifestació d’àmbit nacional que sota el lema “Contra l’atur, la precarietat i l’exclusió social” recorrerà els carrers de Sabadell, Barberà i Badia del Vallès per protestar contra la crisi que afecta milers de persones a la comarca.

La convocatòria de la CGT ha obtingut el recolzament de més d’una vintena d’entitats socials i polítiques de la comarca que han expressat el suport a l’acte de demà.

Des d’Entesa per Sabadell també volem donar suport a la manifestació i mostrem, una vegada més, la nostra preocupació per la situació de moltes famílies de la ciutat i la comarca que es troben a l’atur o sota l’amenaça de la precarietat i l’exclusió social.