L’Entesa per Sabadell condemna el robatori sofert per ICV i veu amb preocupació una possible intencionalitat política

Davant la informació del robatori de documentació sofert per ICV en el seu local del carrer de Picanyol el cap de setmana passat, l’Entesa per Sabadell vol fer pública la seva enèrgica condemna per aquest fet i veu amb preocupació la possible intencionalitat que hi pugui haver al darrera.

El fet que el robatori s’hagi produït sense violentar cap accés del local i que s’hagin sostret exclusivament determinats documents fa pensar més en un robatori d’intencionalitat política que no pas en una acció de delinqüència comú.

L’Entesa considera molt greu que una formació política sigui objecte d’aquest tipus d’atacs i confia que la investigació per part dels Mossos d’Esquadra clarifiqui el més aviat possible els autors del robatori i la intencionalitat del mateix.