L’Entesa per Sabadell lamenta la poca disposició de l’equip de govern per clarificar les irregularitats del Complex de Sant Oleguer

L’Entesa per Sabadell lamenta el desinterès i la poca disposició que ha mostrat l’equip de govern per clarificar les irregularitats comeses en l’adjudicació d’habitatges del Complex de Sant Oleguer.

Més de dos mesos després que aquestes irregularitats sortissin a la llum pública, encara és hora que el govern doni una explicació política coherent del perquè s’han produït i assumeixi les seves responsabilitats. Durant aquests mesos l’alcalde Manuel Bustos no ha donat la cara, més enllà d’amenaçar amb la fiscalia, i el seu equip han buscat estratègies per dilatar el procés i evitar haver de respondre els molts interrogants que hi ha sobre la taula.

Primer van desviar l’atenció portant el cas a Fiscalia, malgrat tenir coneixement de què la intervenció del fiscal no era impediment per facilitar l’accés a la documentació i donar explicacions.

Després van vetar, amb el suport del PP, la creació d’una Comissió d’Investigació, que tenia com a objectiu conèixer tota la veritat sobre aquest afer.

I, finalment, després de veure’s obligats a convocar reunions monogràfiques de la Comissió de Serveis Personals, han incomplert en dues ocasions el calendari de reunions establert, de manera que la comissió es reuneix cada dues setmanes fent que el procés s’alenteixi notablement.

Aquesta manca d’interès per clarificar els motius que van provocar nombroses irregularitats en la gestió de les adjudicacions, començant pel fet que mai no es va constituir la Comissió de Valoracions i Admissions, fa pensar que en realitat l’equip de govern no té voluntat de conèixer la veritat perquè això implicaria establir responsabilitats polítiques i prendre mesures correctives.

L’Entesa per Sabadell continuarà fent el seguiment i control de la gestió de les adjudicacions i no cedirà als intents de l’equip de govern de fugir d’estudi i posar temps per entremig perquè la mala gestió caigui en l’oblit.