L’Entesa reivindica els valors de l’ètica i el treball de proximitat en el seu Sopar de tardor

SoparES

L’Entesa per Sabadell va celebrar el passat divendres el seu sopar anual a l’Espai Polivalent del Nord, en un clima lúdic i participatiu del que cal destacar el bon ambient present al llarg de tot el sopar.

L’acte es va iniciar amb els parlaments, conduïts per la coordinadora de l’Entesa, Margarida Massot, que va remarcar un tret fonamental de l’Entesa per Sabadell, que pren especialment rellevància en un context de desconfiança cap al món polític a causa de la corrupció: el codi ètic i de conducta, que, entre altres aspectes, limita a dos mandats la permanència dels càrrecs electes per tal d’afavorir la renovació, regula el rendiment de comptes a la ciutadania i rebutja l’acceptació de regals o qualsevol tracte de favor per part de persones o empreses relacionades amb l’administració. SoparES

Virginia Domínguez, regidora del Grup Municipal de l’Entesa, va recordar que durant aquest any s’ha commemorat el desè aniversari de la formació civicopolítica i va destacar que l’Entesa continua treballant en la mateixa línia, des de la proximitat i el coneixement de la ciutat, fent propostes i defensant-les arreu, amb una visió crítica, amb fermesa sempre que és necessari, però també amb constància i perseverança, per incidir plantejant alternatives, per resoldre problemes i també per plantar cara a tot el que és perjudicial per a la ciutat. També es va referir al treball conjunt amb les Candidatures Alternatives del Vallès, CAV en temes tan rellevants com les infraestructures, la mobilitat, la gestió dels residus o la sanitat.

Per últim, el portaveu del Grup Municipal de l’Entesa, Isidre Soler, va remarcar la vigència del projecte de l’Entesa. Un projecte d’esquerres per un Sabadell de progrés que treballa sense cap altre afany que aconseguir una ciutat i una societat millor, més justa, més sostenible, més culta i més democràtica. Va incidir en què ara, més que mai, són necessàries organitzacions capaces de fer política des de l’ètica i l’honestedat, per retornar la credibilitat de la societat amb els representants públics, davant el desprestigi de les formacions polítiques convencionals que han fet de la política una professió i aparells pel poder i el profit personal. Des de fa deu anys l’Entesa porta a la pràctica la renovació de càrrecs i passa anualment comptes de la feina feta.
Finalment, Isidre Soler també va apel·lar als assistents a enfortir el projecte de l’Entesa i a treballar per trobar les complicitats necessàries per canviar l’actual govern municipal i imprimir un nou rumb d’honestedat, transparència i democràcia a la ciutat.

El sopar, sense residus, va anar a càrrec de la Cooperativa del Casal Independentista Can Capablanca.