L’Entesa per Sabadell demana al tinent d’alcalde Lluís Monge que no frivolitzi amb les irregularitats comeses en les adjudicacions de pisos de Sant Oleguer

En referència a les declaracions que va fer el tinent d’alcalde de presidència, Sr. Lluís Monge, el passat divendres i que han publicat diversos mitjans, l’Entesa per Sabadell reclama al Sr. Monge que rectifiqui les seves paraules gairebé ofensives.

El Sr. Monge, parlant en nom del govern, va afirmar que l’oposició havia exagerat les irregularitats referents a les adjudicacions del complex de Sant Oleguer i s’hi va referir com a “petites distorsions administratives” i “aspectes gairebé anecdòtics”.

L’Entesa per Sabadell lamenta que l’equip de govern frivolitzi amb un tema tan rellevant com la mala gestió dels recursos públics i intenti ridiculitzar la tasca de l’oposició, que únicament té com a finalitat aconseguir que l’accés als equipaments públics sigui conforme a la normativa vigent i beneficiï les persones que compleixin tots els requisits preestablerts.

De l’anàlisi de la totalitat dels expedients que ha realitzat l’Entesa es pot concloure sense cap mena d’ambigüitat que el procediment va ser totalment desastrós i no va oferir cap tipus de garantia per als sol·licitants exclosos, mai no es va reunir la Comissió de Valoracions i Admissions i, a més, una part dels expedients ha desaparegut, sense que de moment s’hagi precisat si van ser destruïts i qui va prendre aquesta decisió. Es tracta d’una irresponsabilitat per part del govern, ja sigui per deixadesa, per incompetència o per maquiavelisme, o per tots tres aspectes a l’hora.

Amb aquestes declaracions el sr. Monge ha evidenciat un total desconeixement de la realitat del procés de les adjudicacions i una actitud hipòcrita preocupant amb la intenció de desviar la responsabilitat col·legiada del govern del que forma part, en lloc d’informar-se sobre les irregularitats en les adjudicacions, assumir la gravetat de mala actuació i comprometre’s a posar els mitjans evitar que es torni a repetir una situació com la denunciada.