L’Entesa celebra que el regidor d’Espai Públic Paco Bustos reconegui que l’Ajuntament ha pagat irregularment una obra que no li correspon i demana que l’Equip de Govern doni explicacions públiques de les irregularitats del procediment

L’Entesa per Sabadell celebra que el regidor d’Espai Públic, Sr. Paco Bustos, hagi reconegut públicament que l’Ajuntament de Sabadell ha pagat amb diners municipals les obres de la carretera de Bellaterra, la titularitat de la qual és de la Diputació. Aquesta obra l’hauria hagut d’executar i finançar la Diputació.

L’Entesa, que va denunciar el passat dimecres en roda de premsa que l’Ajuntament hagi invertit 426.000 euros en la sortida sud de Sabadell, en el tram inicial de la carretera de Bellaterra, s’ha mostrat sorpresa pel fet que l’equip de govern s’avingui a dedicar fons del pressupost municipal a una obra que ha de pagar una altra administració, i encara més tenint en compte la difícil situació dels ajuntaments, que no reben prou finançament.

D’altra banda, l’Entesa reclama a l’Equip de Govern que doni explicacions públicament sobre el procediment que s’ha dut a terme en aquesta obra, ple d’irregularitats. L’obra s’ha fet amb total opacitat, sense cap tipus d’exposició pública, un tràmit que és legalment preceptiu i sense cap tipus de concurs de contractació i, a més, ha anat en detriment d’altres necessitats de la ciutat.

L’Entesa reprova aquesta nova evidència de la manera d’actuar del govern municipal, al marge dels procediments legals, de la transparència i d’una correcta gestió dels recursos municipals.