L’Entesa ha recolzat en tot moment la idea el Centre d’Empreses de Can Roqueta

Deplora que el PSC hagi de recórrer a la difamació per desviar l’atenció sobre la seva mala gestió

En aquests darrers dies hem assistit a unes acusacions públiques molt greus per part de responsables dels partit de govern, el PSC, acusant-nos d’estar en contra dels projectes de ciutat.

Conscientment ofensiu ha estat el responsable de política municipal d’aquest partit, el Sr. Paco Fernández que ha hagut de recórrer a la mentida i a la difamació atribuint-nos desinterès pel projecte del Centre d’Empreses de Can Roqueta.

Tot i la nul·la credibilitat d’aquest senyor, des de l’Entesa per Sabadell considerem aquestes acusacions inacceptables i volem traslladar a l’opinió pública la realitat sobre aquest projecte.

 En primer lloc, en el Ple del passat dia 1 el govern municipal va portar a votació únicament una modificació dels paràmetres urbanístics de la parcel·la en la qual s’hi pensa construir un Centre d’Empreses.

 No es podia parlar ni votar res més del Centre d’Empreses perquè no hi ha absolutament res més. Tan sols una idea, una voluntat.

 Els únics passos que s’han donat és l’encàrrec d’un estudi a una consultoria sobre la tipus d’empreses que es podrien ubicar i l’aprovació, per part del Consell d’administració de VIMUSA del novembre de 2008, de les clàusules per encarregar el projecte.

Durant la intervenció al Ple, des de l’Entesa per Sabadell vàrem manifestar reiteradament que donàvem suport al projecte i que faríem al·legacions per millorar alguns aspectes de la proposta urbanística del govern i per plantejar que aquest projecte no sigui finançat per VIMUSA. Motius pels quals ens vàrem abstenir en l’aprovació inicial.

L’Entesa per Sabadell ha recolzat des del primer moment la proposta de construir un centre d’aquestes característiques, el qual ha de permetre facilitar la instal·lació de noves empreses i donar sortida als emprenedors.

Confiem que en algun moment s’informi de la concreció del projecte.
Però cal clarificar que aquest Centre d’Empreses no passa de ser una idea. No hi ha cap projecte que determini els objectius, les característiques, que proposi un pla de finançament, un pla de viabilitat, etc. etc, requisits imprescindibles per tirar endavant un projecte d’aquestes característiques.

La realitat és que ens trobem davant d’un projecte que el Govern municipal, confonent una vegada més els desitjos amb la realitat, l’anuncia com a fet quan encara no hi ha res definit.

Una actitud que reprovem del tot. No es pot confondre l’opinió pública anunciant projectes que poden acabar no sent realitat. No es pot governar una ciutat amb projectes fum (Ciutat de la Música, Complex museístic, Teatres al Pissit, Museu de l’aeronàutica,…)

Un govern seriós no pot suplir la seva manca d’idees i de propostes amb l’anunci de projectes que avui per avui no són una realitat.

Esperem que el govern rectifiqui, que el sr. Paco Fernández es desdigui de les falsedats que ha dit i que rectifiqui de les acusacions i difamacions dient que tots els partits de l’oposició estem en contra d’aquest projecte quan ell sap que no és així. Pensem que aquest episodi posa de manifest que aquest senyor no dóna la talla per assumir un càrrec en la direcció d’un partit de govern.

Aquest fet és una mostra més de la feblesa del govern del Sr Bustos i del PSC que han de recórrer a aquestes estratègies de tant baix nivell per desviar l’atenció pública de la mala gestió que fa dels afers de la ciutat, especialment en l’afer del Castell de Can Feu i de la Gran Via.