L’Alcalde Manuel Bustos menysté Sabadell al nomenar un regidor de l’Ajuntament de Terrassa per a representar Sabadell a l’Assemblea General de Caixa Terrassa

El passat dia 30 d’abril el Govern municipal de Sabadell va designar el Sr. Josep Rull i Andreu com a representant de l’Ajuntament de Sabadell a l’Assemblea General de Caixa Terrassa.

Cal recordar que el Sr. Josep Rull és el portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Terrassa i diputat al Parlament de Catalunya.

L’Entesa per Sabadell considera que amb aquest nomenament l’alcalde Manuel Bustos menysté la ciutadania de Sabadell, ja que la nostra ciutat compta amb innombrables persones vinculades al teixit social, polític i econòmic que poden representar amb ple coneixement i garanties els interessos de Sabadell a qualsevol institució.

L’Entesa no qüestiona la vàlua del senyor Josep Rull, ni la seva afiliació política, sinó el fet que una persona tan significativa i que juga un important paper polític a la seva ciutat sigui designada per representar els interessos de la nostra ciutat. El Sr. Josep Rull és un representant electe de l’Ajuntament de Terrassa que representa els interessos d’aquesta ciutat i que difícilment pot defensar els interessos sabadellencs a la institució financera de la seva ciutat.

Per aquest motiu l’Entesa va portar al Ple municipal del passat dimarts 2 de juny una moció sol·licitant al govern municipal que rectifiques aquest nomenament i designes un sabadellenc o sabadellenca per representar Sabadell a l’Assemblea General de Caixa Terrassa.

La moció va ser rebutjada pels vots contraris del PSC, de CiU i del PP, posant-se de relleu, una vegada més, que aquests partits avantposen els seus interessos polítics als interessos de la ciutat.

L’Entesa per Sabadell lamenta aquest nou episodi en contra dels interessos de la nostra ciutat i evidencia el fals sabadellenquisme d’aquestes formacions polítiques i en especial de l’alcalde Manuel Bustos i del seu govern.