El PSC fomenta els serveis privats enlloc d’impulsar els serveis públics

Confon la gent gran amb l’organització de Fira Sènior sota l’aparença d’una festa

L’Entesa per Sabadell denuncia la vinculació que el Govern Municipal del PSC fa de la Festa Gran amb una fira comercial, que tindrà lloc al recinte de Fira Sabadell aquest cap de setmana, i que es presenta com la novetat principal de la festa d’enguany.

Fira Sènior es presenta com un conjunt de serveis i activitats per a la gent gran, però en realitat no és res més que una fira que posa en contacte empreses privades amb possibles clients. En realitat Fira Sènior és l’activitat més important de la Festa Gran, i la seva organització està avalada per l’Ajuntament de Sabadell.

L’Entesa per Sabadell denuncia la utilització que l’equip de govern del PSC fa de la gent gran en derivar-la cap a empreses de servei d’atenció personal, del sector de la salut, del lleure, de l’alimentació, etc., tractant-les com a potencials clients per consumir productes comercials. El fet que la fira s’organitzi sota l’aparença de la festa de la gent gran pot confondre moltes persones amb bona fe.

Aquesta és una mostra més de la deriva del PSC que aposta de manera clara pels serveis privats, enlloc de crear i potenciar els serveis públics com a garantia d’equitat i que tothom pugui accedir als serveis bàsics. Una pràctica política neoliberal i pròpia de la dreta.

L’Entesa per Sabadell considera que la responsabilitat de l’administració és oferir serveis públics de qualitat i no desviar-les cap al sector privat.