Mocions d’Entesa per Sabadell a la Junta de Portaveus i al Ple municipal

L’Entesa per Sabadell ha presentat diverses mocions a la Junta de Portaveus i al Ple municipal sobre diferents temes d’interès.

A la Junta de Portaveus d’avui 29 de maig

 Moció conjunta d’Entesa per Sabadell i d’ERC sol·licitant el suport municipal a la Iniciativa Legislativa Popular ILP, presentada per diverses entitats sobiranistes i personalitats, perquè el Parlament de Catalunya aprovi una llei convocant un referèndum sobre l’autodeterminació del poble de Catalunya.

La moció no ha estat aprovada al comptar tan sols amb els vot d’ES i d’ERC. La resta de grups, PSC, CiU i ICVEUiA ha rebutjat la moció escudant-se que s’estava tramitant un nova llei de consultes populars que estaria aprovada a la tardor. El PP també ha votat en contra al·legant no compartir el dret a l’autodeterminació.

Al Ple municipal del 2 de juny

 Moció a favor de nomenar un sabadellenc o sabadellenca a l’Assemblea General de Caixa Terrassa, en representació del Consistori sabadellenc, en substitució del terrassenc senyor Josep Rull, regidor de l’Ajuntament de Terrassa i parlamentari, anomenat recentment pel Govern municipal per representar els interessos de la nostra ciutat en aquella entitat financera.

 Moció a favor d’organitzar un debat ciutadà sobre el Pla de Mobilitat Urbana, per tal de recollir les propostes i reflexions de les organitzacions i entitats sobre el model de mobilitat pel futur de Sabadell i poder-les incorporar al Pla de Mobilitat PMU actualment en fase de redacció.