L’Entesa demana a la regidoria de comerç un esforç per adaptar-se al segle XXI

Recentment la Regidoria de Comerç, amb col·laboració de diferents associacions de comerciants, ha posat en marxa una campanya que teòricament pretén afavorir el comerç sabadellenc, però que se centra exclusivament en fomentar el consum per participar en un sorteig d’un cotxe. Un esquer utilitzat en èpoques pretèrites amb uns resultats més que dubtosos.

L’Entesa per Sabadell considera que aquest tipus de premi és totalment obsolet, sobretot en un moment en què la ciutat hauria d’estar compromesa amb les polítiques de mobilitat sostenible i, per tant, a favor del transport públic i els mitjans no contaminants. Un dels elements que pensem que ha d’abordar pel Pla de Mobilitat Urbana que s’està elaborant.

Cal abandonar la concepció de què el cotxe és un element de prestigi social i introduir un altre tipus de premi que, a més, fugi de la promoció d’una marca en concret que no deixa de ser un element de competència deslleial per la resta de marques del sector. Creiem que hi ha altres productes que podrien ser considerats un premi.

L’Entesa per Sabadell lamenta que, un cop més, les diferents regidories i departaments de l’Ajuntament actuïn amb poca imaginació, sense cap mena de coordinació, sense tenir una política unitària de conjunt i una visió estratègica de la ciutat del segle XXI.