L’Entesa per Sabadell anima la ciutadania a assistir a la Manifestació a Barcelona per denunciar la massacre de Gaza

AturemGenocidiGaza.jpg

L’Entesa per Sabadell se suma a la convocatòria de les Associacions d’amistat amb el poble palestí i participarà a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte dia 10 amb el lema Aturem la massacre a Gaza.

Davant la situació a la franja de Gaza, amb més de 600 víctimes mortals i milers de ferits i que ha estat qualificada per diverses organitzacions internacionals com a veritable tragèdia humanitària, la societat civil catalana no podem restar impassible. No podem ser còmplices del genocidi del poble palestí.

AturemGenocidiGaza.jpg
L’Entesa per Sabadell ja va convocar una concentració de rebuig a l’atac de l’exèrcit israelià el passat divendres, que va ser secundada per 200 persones, i també defensarà a la Junta de Portaveus una moció per denunciar els atacs a la població palestina, instar al govern espanyol a reclamar a les Nacions Unides la defensa dels drets humans, i instar al Govern de Catalunya a suspendre els convenis de cooperació amb Israel fins que no hi hagi garanties que es respecten els drets humans.

La manifestació, a la que s’han sumat nombroses entitats i organitzacions socials i polítiques i a la que animem a participar a tots els sabadellencs i sabadellenques, sortirà a les 5 de la tarda del dissabte dia 10 de la Plaça Universitat de Barcelona.