L’Entesa reivindica els noms dels barris per batejar les estacions dels FGC

L’Entesa per Sabadell reivindica que les noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat a la nostra ciutat duguin els noms dels barris on estaran ubicades. Així ho va proposar en les al·legacions al projecte presentades i fetes públiques ara fa dos anys (setembre 2006), que reproduïm:

Al·legació nº 13. Denominació de les estacions

Proposem que les estacions es denominin:

 Sabadell Gràcia – Can Feu

 Plaça Major

 Creu Alta

 Torreguitart

 Parc del Nord

En aquest sentit, l’Entesa celebra que la proposta guanyadora de la consulta popular organitzada per l’Agrupació de Veïns de Gràcia durant les festes del barri coincideixi amb la de Sabadell Gràcia – Can Feu.

L’Entesa felicita l’Agrupació de Veïns per aquesta iniciativa, que va registrar una elevada participació, així com per la bicicletada que enguany reivindicava millores com el soterrament total de les vies, i que també tenia la finalitat de sensibilitzar els veïns i veïnes.

Per altra banda, i més enllà del nom, reclamem una vegada més que no es desaprofiti l’oportunitat que ofereixen les obres de perllongament dels FGC per soterrar la via i eliminar l’actual barrera que representa pels barris de Gràcia i de Can Feu, tal i com algunes organitzacions venim defensant des de fa molt de temps.