L’Entesa convida Ferran Izquierdo a presentar el seu nou llibre a l’Aliança Francesa

L’Entesa per Sabadell ha convidat el professor de la UAB Ferran Izquierdo a presentar el seu nou llibre “Poder y felicidad. Una propuesta de sociología del poder”.

Es tracta d’un interessant assaig que aborda el desprestigi del concepte de felicitat en l’àmbit acadèmic, malgrat sigui un element principal en les estratègies personals, i analitza detingudament els recursos del poder polític, econòmic i social i el seu interès per conservar les estructures jeràrquiques. El llibre s’apropa a aspectes com el capital, la ideologia, els mitjans de comunicació, la competició i aliances de les elits, la institucionalització del control sobre la població, etc.

Ferran Izquierdo és professor de Relacions Internacionals a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB i especialista en Orient Mitjà. Entre els anys 1999 i 2003 va ser regidor de l’Entesa per Sabadell.

L’acte públic, que estarà protagonitzat pel propi autor i serà conduït per la coordinadora de l’Entesa, Margarida Massot, serà el proper dimecres 2 de juliol al pati de l’Aliança Francesa, a 2/4 de 8 de la tarda.