L’Entesa dóna suport als actes commemoratius del Dia de l’Orgull homosexual

L’Entesa per Sabadell dóna suport als actes commemoratius del Dia de l’Orgull Homosexual, que es commemora en diferents països el proper dissabte 28 de juny, per denunciar, malgrat els avenços, les actituds d’intolerància contra els homes i dones homosexuals.

Per aquest motiu l’Entesa per Sabadell s’ha sumat a la petició que ha fet el col·lectiu “Som com som” perquè el dia 28 de juny onegi la bandera multicolor a l’Ajuntament de Sabadell dirigida al conjunt dels grups municipals perquè es sumin a aquesta demanda per fer patent el compromís institucional amb un sector de la societat que encara pateix discriminacions per la seva orientació sexual.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat l’adhesió al Dia Internacional de Gais i Lesbianes, amb el vot contrari de PP i de CiU, permetent que es pugui simbolitzar públicament amb l’exhibició de la bandera irisada a la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Sabadell.