L’Entesa per Sabadell lamenta la incapacitat del govern municipal del PSC per assumir les seves responsabilitats i el seu estil desqualificador com a forma de resposta

L’Entesa per Sabadell lamenta que l’Equip de Govern, enlloc de voler debatre unes justes peticions fetes per l’Entesa per millorar determinats aspectes del projecte de perllongament dels FGC, respongui, per via del Tinent d’alcalde Sr. Juan Carlos Sánchez, amb desqualificacions i paraules buides per obviar el fons de la qüestió.

El què l’Entesa per Sabadell ha plantejat és ni més ni menys que el govern de la ciutat assumeixi, abans que sigui massa tard, el compromís que en diverses ocasions ha adquirit davant la ciutat d’estudiar determinats aspectes del projecte, per millorar-lo i minimitzar-ne els impactes. L’afectació al barri de Gràcia; el sistema constructiu de l’Estació de la Plaça Major i la possible construcció d’un aparcament; l’impacte a la Plaça d’Espanya i la construcció d’un aparcament a l’Avda. Josep Tarradellas i el traçat afectant el Parc del Nord i el Bosc de Can Deu són els temes que reclamem posar damunt la taula i estudiar-los.

Aquests compromisos formen part de les Conclusions del debat sobre el Metro de Sabadell, realitzat el 27 de setembre de 2007 al Casal Pere Quart, i les Conclusions de la taula Tècnica de Treball sobre el perllongament dels FGC, presentades com un “acord de ciutat” el passat 26 de març, i per tant el govern municipal té l’obligació d’assumir aquests compromisos.

Amb aquesta actitud negativa el govern local demostra, una vegada més, el nul interès que té per debatre el fons dels temes que afecten la ciutat per millorar-los i el menyspreu envers els compromisos que adquireix. La seva capacitat de gestionar la ciutat no passa d’una política d’aparador que, amb molt d’aparell mediàtic i buida de contingut, resulta nefasta pels interessos de Sabadell.

Finalment, lamentar també que el Tinent d’alcalde, Sr. Juan Carlos Sánchez, hagi de recórrer al terreny personal, a la desqualificació i a les banalitats per la manca d’arguments, tal i com posa en evidència en la seva resposta, i que en lloc d’anar al fons de la qüestió i reconèixer que és ell i el govern del qual en forma part els qui no respecten els compromisos amb la ciutat, ni atenen les preocupacions de molts col·lectius ciutadans.