L’Entesa presenta una moció que demana la posada en llibertat de Francesc Argemí

L’Entesa per Sabadell presenta a la Junta de Portaveus del proper divendres 23 de maig una moció on és demana la posada en llibertat de Francesc Argemí, jove terrassenc actualment sota privació de llibertat a la presó de Can Brians 2, complint una condemna en ferm d’ultratge a la bandera d’Espanya, desordres i desobediència a l’autoritat.

La moció insta a l’Ajuntament a manifestar el seu compromís vers els drets i llibertats fonamentals inherents a tot individu en un estat democràtic i de dret. També s’insta al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya a revisar el cas d’en Francesc Argemí, i al Parlament espanyol a abolir el delicte d’ultratge a la bandera espanyola.

Des de l’Entesa creiem que ens trobem davant d’un procés ple d’irregularitats i amb un fort caràcter polític de la sentència, així com davant d’una desproporció entre els fets i la condemna. Per aquest motiu, confiem que la resta de grups municipals se sumin a la moció i que aquesta pugui ser aprovada, com ja s’ha fet en altres municipis amb mocions de suport al jove terrassenc.