L’Entesa assistirà a l’acte convocat per la FAV el proper dia 21 a la Caserna de la Guàrdia Civil

L’Entesa per Sabadell participarà en la concentració que ha convocat la FAV pel proper dia 21 davant de la Caserna de la Guàrdia Civil, en defensa del nostre patrimoni.

L’Entesa celebra que la FAV s’hagi posicionat tan clarament a favor de la defensa del patrimoni de la ciutat i que convoqui un acte públic, amb la voluntat de reunir el màxim de forces polítiques i de ciutadans i ciutadanes per reivindicar la plena disponibilitat d’un equipament que ja és de la ciutat.

Un posicionament clar que hauria de ser exemple per a la resta d’entitats sabadellenques. Defensar el patrimoni públic és una responsabilitat de tota la ciutat.

El desembre de 2006 l’Entesa per Sabadell va interposar un contenciós administratiu contra el conveni signat per l’alcalde Manuel Bustos i el Ministeri de l’Interior, en el que l’Ajuntament es compromet a pagar 3 milions d’euros i donar un solar municipal per a la construcció d’una nova caserna de la Guàrdia Civil. Des de llavors, l’Entesa s’ha mobilitzat i ha reclamat en nombroses ocasions que l’Ajuntament, com a institució que representa els sabadellencs i sabadellenques, ha de defensar el patrimoni ciutadà i lluitar per defensar l’anterior conveni que reconeixia que la caserna és una propietat de ple dret de la ciutat.

Lamentablement, el Govern municipal encapçalat per l’alcalde Bustos no ha defensat els interessos de la ciutat i, pel contrari surt al pas de les mobilitzacions amb falses acusacions, pressions a les entitats, i faltant a la veritat per desviar l’atenció, tal com ha fet el sr. Joan Manau.

L’Entesa per Sabadell fa una crida al govern del PSC perquè deixi de crear crispació política i a reconsiderar la seva actitud i a aliniar-se amb les formacions polítiques que defensem el patrimoni sabadellenc que reivindiquem que la caserna és propietat de la ciutat, anul·lant el conveni que va signar el Sr. Bustos amb el ministre Sr. Rubalcaba.