Segueix la programació teatral inadequada per part del govern municipal

Fa unes setmanes qüestionàvem que obres com A la Toscana es representessin al Teatre Principal, pel fet que impedia l’assistència de totes les persones que la volien veure degut a que aquest teatre té una capacitat de públic reduïda que obligava a posar el rètol d’exhaurides les entrades, al cap de poca estona de posar-les a la venda.

Pel contrari, el Teatre Municipal La Faràndula amb una capacitat de públic del doble que la del Principal ja no es contempla per realitzar aquestes obres de gran format, com s’havia fet sempre.

Novament, la desencertada política del Servei de Cultura municipal centra tota la programació en el Teatre Principal per representar obres de teatre amb gran interès per part del públic, que veurà frustrades les seves expectatives a l’ esgotar-se les localitats en un temps molt breu. Aquest és el cas de l’obra Carta a una desconeguda i que els responsables municipals s’han vist obligats a rectificar i a contractar una nova representació el mateix dia 24 de febrer. Tot i així, la capacitat de públic és menor que si s’hagués fet un sol dia a La Faràndula.

El teatre Principal també quedarà petit per acollir totes les persones que vulguin veure La Plaça del Diamant, tot i haver-hi previstes dues representacions pel 8 i 9 de març.

Lamentem aquesta desencertada política del govern municipal que posa de relleu la seva prioritat per rendibilitar políticament El Principal, en lloc de tenir una política cultural que afavoreixi que el màxim nombre de ciutadans i ciutadanes puguin accedir veure obres de teatre de qualitat en un espai que presenta condicions adequades com és La Faràndula.