L’Entesa exigeix al govern municipal que deixi d’utilitzar el projecte del Parc de Salut per eludir les seves responsabilitats

Davant l’anunci de la presentació de la demanda contra el conveni signat per l’alcalde i el ministre de l’Interior Alfredo Pérez Rubalcaba, l’Equip de Govern ha reaccionat amb el seu estil característic, tergiversant la realitat per tal de confondre l’opinió pública, enlloc de donar explicacions dels motius reals del perquè va signar aquell conveni tant perjudicial pels interessos de la ciutat.

La presentació del recurs contenciós i de la demanda contra l’esmentat conveni de cap manera posa en perill el Parc de Salut, tal i com pretén fer creure el govern municipal. L’immoble on s’ha d’ubicar el Parc de Salut, l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, és plenament propietat de l’Ajuntament de Sabadell segons consta en el Registre de la Propietat número 2 de la nostra ciutat des del 22 de juny de 1998. Inscripció que mai ha estat denunciada per ningú.

La demanda interposada és exclusivament contra la donació de l’Ajuntament a l’Estat de 3 milions d’euros i d’un solar de 5.000 m2, que l’alcalde Manuel Bustos es va comprometre de manera unilateral, sense cap justificació ni sense cap altra contrapartida per la ciutat.

Des de l’Entesa exigim al govern municipal i al PSC que deixi d’utilitzar el projecte del Parc de Salut de Sabadell per eludir les seves responsabilitats en la mala gestió política i del patrimoni col·lectiu, desviant el tema i intentant desacreditar les organitzacions que defensem els interessos de la ciutat amb la interposició de la demanda judicial.

També exigim al govern municipal i al Sr. Bustos que doni explicacions a la ciutat en quin punt es troba realment el projecte del Parc de Salut, concretament la definició del projecte i la concreció del seu finançament.