L’Entesa celebra la creació d’oficines d’informació per les obres del perllongament dels FGC

L’Entesa per Sabadell celebra que finalment l’Equip de govern hagi accedit a la creació d’oficines d’informació específiques sobre les obres del perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell, que començaran en les properes setmanes.

L’Entesa ja va demanar aquestes oficines el passat mes d’octubre, com una eina d’informació per als ciutadans i ciutadanes dels barris més afectats. Cal recordar que les obres a cel obert de les diferents estacions implicaran importants el tall de vies de comunicació i l’ocupació de places i carrers.

Esperem que aquestes oficines esdevinguin un punt de referència per als veïns i veïnes per tal que puguin traslladar els seus dubtes, suggeriments, propostes i queixes sobre l’evolució de les obres. En definitiva, en un canal de comunicació entre ciutadania i Administració, que, a més, ha de garantir el dret dels ciutadans i ciutadanes a tenir informació actualitzada sobre una obra que tindrà molta repercussió en el dia a dia de la ciutat en els propers anys.