L’Entesa dóna suport al Fórum Social Català a Sabadell

Des de l’Entesa per Sabadell volem donar la benvinguda i el nostre suport a les jornades del proper dissabte dia 19 a la nostra ciutat organitzades per el nucli local del Fòrum Social Català, del qual en formem part.

Creiem que es tracta d’una important iniciativa que ha de permetre l’intercanvi d’experiències i opinions entre el teixit associatiu local per tal de formular respostes als problemes socials, culturals i ecològics de la nostra ciutat i comarca, així com traslladar les lluites que a nivell de País planteja el Fòrum Social Català.

En aquest sentit, des de l’Entesa creiem molt important aquest tipus d’iniciatives que al nostre entendre ajuden a potenciar la democràcia participativa i la implicació de la societat civil en les preocupacions socials originades per un mateix ordre neoliberal existent a nivell global.