L’Entesa per Sabadell celebra que l’Hospital de Sabadell aspiri a ser un centre docent

L’Entesa per Sabadell valora molt positivament l’anunci fet per part de la direcció de l’Hospital Parc Taulí d’esdevenir en el futur un centre docent.

Després de 20 anys d’existència, el complex del Parc Taulí ha de plantejar nous reptes de futur i la docència és una bona via per impulsar nous projectes.

L’Entesa per Sabadell ja va plantejar en el seu programa de govern una proposta per crear a Sabadell dues escoles universitàries: l’Escola d’Infermeria i l’Escola de Treball Social. D’aquesta manera, Sabadell es promocionaria com a espai de formació i es consolidaria com a ciutat universitària, transmisora de coneixements i informació.

Tanmateix, l’Entesa considera que l’espai més adequat per situar aquestes escoles seria en terrenys de la Caserna de la Guàrdia Civil, junt al futur Parc de Salut.

Amb aquests equipaments s’avançaria en la transformació i consolidació de la Gran Via com a Eix del Coneixement, amb pols tan importants com el Parc de Salut, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’ESDI i l’actual seu de la Universitat Autònoma de Barcelona.