L’Entesa reitera la seva demanda de què l’alcalde doni explicacions públiques sobre el tema adjudicacions d’obres

Trenta dies després que el diari El Pais publiqués la informació sobre un possible tracte de favor en l’adjudicació de diverses obres per part d’organismes presidits per Manuel Bustos, de VIMUSA, l’Ajuntament de Sabadell i la Federació de Municipis de Catalunya, l’alcalde encara no ha donat cap tipus d’explicació pública sobre aquest afer.

Des de l’Entesa per Sabadell no podem deixar de lamentar aquesta actitud de l’alcalde. El seu silenci, enlloc d’esvair-les, alimenta encara més les sospites sobre possibles irregularitats en la concessió d’obres públiques en el seu entorn familiar.

Confiàvem que l’alcalde donés les màximes explicacions públiques en relació aquestes informacions, tal i com mereix la ciutat, fet que també contribuirïa a rebaixar la tensió política local abans d’iniciar el curs polític fent efectiu el seu compromís de transparència.

Les parcials explicacions que l’Equip de govern ha donat en el sí d’alguns organismes municipals i l’anunci unilateral de l’alcalde d’apartar les entitats del Consell d’administració de VIMUSA resulten del tot insuficients i no han servit per esvair cap tipus de dubte.

Per tot això reclamem, novament, que l’alcalde doni d’una vegada per totes explicacions públiques a la ciutadania sobre el tema de les concessions.