L’Entesa per Sabadell dóna suport a les activitats a favor d’una Vivenda Digna

L’accés a un habitatge digne és un dels drets fonamentals de les persones. Dret que es veu dificultat a la pràctica pels preus abusius dels habitatges, tan de compra com de lloguer, que impedeix l’accés a importants col·lectius de la nostra societat, especialment els joves.

Per aquest motiu, des de l’Entesa per Sabadell donem el nostre suport a les activitats programades per aquest cap de setmana per l’Assemblea Popular de Sabadell per una Vivenda Digna.

Compartim també els motius i els objectius que han originat la creació d’aquesta plataforma i el reclam de polítiques concretes que frenin la creixent especulació i la pujada abusiva dels preus de l’habitatge.

En aquest sentit, qualsevol iniciativa sorgida de la societat civil per tal de canviar aquesta situació és benvinguda, i des de l’Entesa continuarem defensant polítiques que incentivin el fre a l’especulació i que siguin generadores d’habitatge públic a tots els barris de la ciutat.