Sobre l’anunci fet per la Comissió de Festes Populars de Sabadell de traslladar les barraques a una ubicació més cèntrica

Des d’Entesa per Sabadell, davant de l’anunci fet per la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS) de voler traslladar per Festa Major les activitats culturals i lúdiques de la Festa de les Barraques a una ubicació més cèntrica, volem manifestar:

 El nostre suport al nou plantejament que des de la CFPS es vol donar a l’activitat de les barraques i les seves valuoses aportacions que durant aquests anys han estat realitzant al conjunt de la Festa Major.

 Valorem positivament la plena integració de les activitats de Barraques dins les activitats de la Festa Major.

 Creiem molt important el fet de considerar que cal tenir activitats continuades durant tot el dia i no prolongar tant l’horari de nit.

Plantejar una Festa Major feta amb les entitats de la nostra ciutat, reforçant d’aquesta manera la representació de la cultura popular i pròpia de Sabadell, amb l’objectiu de garantir una festa intergeneracional i feta amb i per a tots els sabadellencs i sabadellenques hauria de ser l’objectiu de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Finalment, reiterem la nostra opinió de què cal avançar en el replantejament del model de Festa Major que d’uns anys ença s’ha vingut realitzant. Des de l’Entesa defensem un nou model de festa basat en la participació de les entitats en el seu disseny i en la seva gestió.