L’Assemblea de l’Entesa valora la campanya electoral i marca les línies de treball de la nova legislatura

Més de setanta persones es van reunir ahir al Casal Pere Quart per a valorar la campanya electoral de l’Entesa, els resultats del passat dia 27 de maig i per marcar les línies de treball del nou mandat.

La valoració de la campanya va ser molt positiva. L’Entesa va presentar un equip de persones i una proposta programàtica molt positiva per la ciutat i va fer una campanya basada en presentar propostes per millorar diferents aspectes ciutadans, fet que fou molt valorat pel conjunt d’adherits i simpatitzants.

També es va valorar molt positivament la incorporació de noves persones a l’Entesa al llarg de la campanya.

Per altra banda es van valorar els resultats obtinguts per l’Entesa en una jornada marcada per l’elevada abstenció, protagonitzada en gran mesura per sector joves de la ciutadania. Es va valorar molt positivament el suport rebut i l’obtenció de dos regidors, en una situació de desmobilització política i social i en un context mediàtic desfavorable al que no són les grans marques electorals, en el que, malauradament, es vota més a la marca que no pas al contingut i a la coherència política. Tot i això, es va constatar que el vot a l’Entesa és un vot consolidat, molt conscient, que valora el projecte polític i l’equip humà que hi ha al darrera.

També es va valorar la nova situació política a la ciutat amb la pèrdua de la majoria absoluta per part del PSC i la situació a l’oposició de la resta de grups municipals, fet que obre la possibilitat d’introduir canvis en el rumb polític de Sabadell dels darrers anys.

També es va valorar molt positivament els resultats obtinguts pel conjunt de les Candidatures Alternatives del Vallès, amb l’obtenció d’un conseller comarcal, obrint-se d’aquesta manera la possibilitat de fer un treball coordinat en temes de la comarca.

L’assemblea es va marcar com objectius seguir treballant i presentant propostes per millorar la ciutat tal i com ha fet durant aquests quatre anys, basant-se en una política de proximitat als diferents sectors socials i donant resposta a les necessitats i demandes de tota la ciutat.

L’Entesa defensarà el seu projecte de ciutat i la seva manera d’entendre i fer política des del primer dia. El dia setze de juny presentarà al Ple la seva feina feta, les seves propostes de futur i el seu candidat a l’Alcaldia.