L’Entesa aprova la seva llista electoral i les línies de la campanya en assemblea

El dijous dia 22 de març, al Casal Pere Quart, l’Entesa per Sabadell celebrarà una assemblea extraordinària d’adherits i adherides i simpatitzants per aprovar les propostes de l’Entesa de cara la propera contesa electoral i les línies bàsiques de la campanya.

La proposta de la candidatura serà un dels punts més importants de la trobada, la qual serà posada a consideració i aprovació dels i les assistents.

També seran posats a consideració de l’assemblea els principals eixos del programa de govern de l’Entesa que conformen el model de ciutat que defensem.

Tanmateix, també seran exposats els mitjans i els materials per fer arribar les propostes de l’Entesa a tota la ciutat.

L’Entesa afronta les properes eleccions municipals amb molta il·lusió i amb el convenciment que les propostes elaborades i les persones compromeses per a defensar-les són la millor garantia perquè Sabadell avanci positivament i sigui governada pel millor equip de persones possible.