Apagada llums per alertar del Canvi Climàtic

Des d’Entesa per Sabadell ens fem ressó i donem suport a la mobilització global del proper 1 de febrer contra el Canvi Climàtic.

La proposta d’aquesta mobilització va iniciar-la el grup ecologista francès, Aliança pel Planeta, i ja té un abast mundial, i proposa apagar les llums de les cases durant cinc minuts, de 19h.55 a 20h.00, per sensibilitzar sobre les serioses conseqüències del Canvi Climàtic i com a protesta per la falta de polítiques actives que ajudin a evitar-lo.

Tot i tractar-se d’una acció simbòlica, la mobilització pretén mostrar als responsables polítics que el canvi climàtic és un tema que té que pesar més en l’agenda política i que cal emprendre accions concretes.

Animem doncs als sabadellencs i sabadellenques a sumar-se a l’acció.