Conclusions de l’assemblea de l’Entesa del 29 de gener de 2007

Una setantena d’adherits i adherides i simpatitzants han participat a l’assemblea convocada pel dia d’avui al Casal Pere Quart, en la que s’han tractat els temes següents:

En primer lloc s’han exposat tots els passos realitzats i les propostes plantejades per la comissió d’Entesa que, des de l’anterior assemblea del passat 19 de desembre, ha mantingut les converses per arribar a un acord amb la coalició ICV-EUiA, així com els esdeveniments que han portat a donar per finalitzada aquesta possibilitat. Posat a debat aquesta exposició s’ha aprovat per unanimitat la gestió feta per la comissió i el secretariat,i s’ha donat per tancada aquesta etapa.

Acte seguit s’han exposat a l’assemblea els trets fonamentals de la campanya d’Entesa a les properes eleccions municipals.

Primerament, s’han posat a la consideració de l’assemblea els noms de les persones que acompanyaran en els primers llocs de la llista al candidat Isidre Soler, tot i que l’ordre dins de la candidatura no està tancat, a l’espera de possibles noves incorporacions. Aquestes persones (per ordre alfabètic) són: Alfons Aragoneses, Virgínia Domínguez, Guillem Fuster, Assumpta Jané i Margarida Massot. Es tracta d’una proposta que combina el coneixement temàtic i de la ciutat, amb l’experiència en la gestió i una clara aposta per la gent jove i les dones. La proposta ha estat aprovada per unanimitat.

A continuació s’han exposat els grups de treball que estructuraran la campanya d’Entesa i el procés participatiu per elaborar el programa i per configurar els grups de suport a l’Entesa en diferents sectors de la ciutat. Tots aquests grups de treball estan oberts a la participació d’aquelles persones que comparteixen el projecte de l’Entesa i vulguin col·laborar en la campanya.

L’assemblea ha finalitzat fent una crida per fer arribar les propostes de l’Entesa a tota la ciutat i a continuar treballant per aconseguir un Sabadell millor.