L’Entesa per Sabadell reparteix novament un full informatiu denunciant que l’escala mecànica de l’estació Renfe Centre no funciona des de fa 8 mesos

120206 Repartiment fulls Renfe C 1

Novament, un grup de membres de l’Entesa per Sabadell van repartir el passat dilluns el full informatiu en el que denuncien que l’escala mecànica a l’estació de Renfe Centre, que comunica l’andana direcció Barcelona amb el vestíbul, no funciona des de fa més de 8 mesos.

120206 Repartiment fulls Renfe C 1El full informatiu posa de manifest el menyspreu d’ADIF i de RENFE envers els usuaris i usuàries i el poc interès dels responsables polítics per solucionar els greus problemes que aquesta situació genera, especialment a les persones amb dificultats de mobilitat, que porten cotxets de criatures o maletes de viatge. En el full també exposen les gestions que l’Entesa ha dut a terme des de fa mesos per denunciar aquesta situació intolerable i per reclamar que es resolgui d’una vegada per totes.

Els usuaris i usuàries d’aquesta estació que rebien el full mostraven la seva indignació pels mesos i mesos que porten patint aquesta problemàtica i agraïen el fet que es denunciés públicament i el de treballar per resoldre-la.

L’Entesa per Sabadell continuarà denunciant aquesta greu situació, que afecta a molts ciutadans i ciutadanes, i als responsables polítics i de les empreses gestores que actuen amb absoluta negligència i menyspreu cap els usuaris, tot i tenir-ne coneixement.